Bespaar op je vakantieboeking

Inspiratie op je reis is natuurlijk fantastisch, maar besparen op je vakantie is voor veel Nederlanders helemaal het toppunt van geluk. De nieuwe website vroegboekkortingwijzer.nl helpt Nederlanders besparen op hun (zomer)vakantie door alle vroegboekkortingen van populaire reisaanbieders op een rijtje te zetten.

Overkill aan vakantie aanbiedingen

Vanaf het einde van de herfst vliegen de vakantiereclames je om de oren. Iedereen dingt mee naar de gunsten van reizend Nederland. Veel reclames laten diezelfde plaatjes zien van zonnige stranden en gelukkige gezinnen en schermen met scherpe “vanaf” prijzen. Een beetje vakantie eenheidsworst dus…

Arke (en moederbedrijf TUI) doen het dit jaar overigens iets anders met een echte originele feelgood reclame – zie hieronder:

Maar hoe leuk de reclame ook, de kortingen en aanbiedingen zijn vaak elke week weer anders en welke de scherpste is bij welke reisorganisatie is ook niet altijd even duidelijk. Vroegboekkortingwijzer.nl speelt in op deze onduidelijkheid en zet eenvoudig de aanbiedingen op een rij.

Heel vroeg of extreem laat

Overigens geeft Vroegboekkorting Wijzer zelf al eerlijk toe dat vroegboeken niet voor iedereen het slimste is. Als je stalen zenuwen hebt, en geen harde eisen stelt aan de vakantieperiode of de bestemming, dan kun je vaak uitstekend zaken doen met een scherpe last minute aanbieding.

Wil je gewoon zeker zijn van je zomervakantie en toch niet te veel betalen? Kijk dan eens op vroegboekkortingwijzer.nl en ontdek welke vakantie aanbiedingen voor jou (of jullie) het beste zijn.

 

This entry was posted in Lifestyle, Nieuws, Travel tips and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.