Daarom kies je voor een Italiaans bungalowpark

Op een Italiaans bungalowpark kun je genieten van je droomvakantie in het juiste gezelschap. Hier vind je nog gezelligheid en romantiek onder de Italiaanse zon. Deze bungalowparken zijn ideaal voor een vakantie met familie of een groep vrienden. Het basisprincipe van een bungalowpark is dat je vanaf je comfortabele en gezellige vakantie accommodatie op diverse manieren kunt genieten van elkaar en je vrije tijd. Dit zie je terug in de inrichting van deze complete parken, vaak met zwembad, fietsenverhuur, restaurant met terras, internetpunt, speeltuin en ruimte voor de kids, zonneterrassen met ligstoelen, tennisbaan of andere sportvoorzieningen, en een tuin met barbecueplekken. De ruime opzet van de Italiaanse parken geeft je alle privacy en ruimte voor je welverdiende rust. Je zult aangenaam verrast zijn over de verschillende locaties van deze Italiaanse parken, je vindt ze vlak aan de kust met het strand op 100m afstand maar je kunt ook kiezen voor een park vlakbij een stad als Rome of Florence. Echt heel anders dan bij andere Europese bungalow parken.

Zoeken en boeken

Dankzij het internet is het kiezen van een perfecte vakantie op een bungalowpark in Italië eenvoudig. O.a. hier vindt je de beste Italiaanse vakantieparken. Na het checken van de informatie zoals prijs en voorzieningen op het park kun je deze snel en gemakkelijk boeken via dezelfde website. Dankzij het overzichtelijke systeem kun je ook direct de beschikbaarheid van het park controleren. Zodra ook dat feit bevestigd is, begint de voorpret. Eenvoudiger kan toch niet? 

Proef Italië

Over Italië is al veel geschreven. Zo vond ik een mooie beschrijving  van het goede leven in Italië namelijk: “Pizza, Pasta en Piazza”. Veel toeristen kiezen voor dit vakantieland vanwege de culinaire verwennerij. Qua smaak vind je nergens anders een pizza zoals in Italië, de Italiaanse wijnen spelen een belangrijke rol in de wereldwijde wijncultuur, mensen die van lekker eten houden zullen zeker genieten van de pasta’s en andere gerechten. Als je een Italiaanse stad of dorp bezoekt, vind je altijd wel een plein of centraal ontmoetingspunt waar altijd wat te beleven valt. Op deze pleinen in de grote steden zoals Rome of Milaan staat het leven niet stil en de plaatselijke markten zijn typerend voor de Italiaanse levensstijl. Als deze beschrijving van een vakantie in Italië je wel bevalt, kun je maar een ding doen en dat is een Italiaans bungalowpark boeken.

De omgeving van de Italiaanse parken

Italiaanse bungalowparken kun je vrijwel overal aantreffen. Dus als je op zoek gaat naar een mooi park, bedenk dan eerst wat je precies zoekt in een bungalow vakantie. Wil je een cultuurvakantie bij een indrukwekkende stad als Rome of wil je een week lang luieren aan het strand bij het Gardameer of aan de Adriatische kust. Hou je van kunst en kies je voor de stad Florence of wil je liever winkelen in Milaan ? Ga je op stap met de kids of wil je een romantische onderbreking van het dagelijkse leven? Zo kun je bijvoorbeeld actief genieten in de bergen of juist aan de kust vanaf een van de Italiaanse bungalowparken. Kies in elk geval voor dingen die je graag wilt doen en zien, dan kijk je altijd met plezier terug op je vakantie in Italië! Buone vacanze!

 

This entry was posted in Lifestyle. Bookmark the permalink.

Comments are closed.