Overnachten in Luxe voor een voordelige Prijs


Dit is toch waar we allemaal van dromen, overnachten in luxe, zonder veel te betalen. Uit een onderzoek van Hotels.com blijkt dat je in sommige topsteden helemaal niet veel hoeft uit te geven om in pure luxe te genieten van een vakantie. Hotels.com onderzocht de steden met de meest voordelige hotelkamerprijzen in luxe hotels.

De boekingssite helpt zo reizigers een keuze te maken tussen verschillende topsteden wereldwijd.

Uit het 2011 HPI report blijkt New York de bestemming met de meest prijzige vijfsterrenhotels. In 2011 betaalden reizigers gemiddeld €414 per overnachting in een van de luxe New York hotels. Tijdens een lang weekend in de ‘Big Apple’ betaal je dan weer maar liefst €1242. Hotels.com plaatste enkele voordelige topsteden in de kijker. Reizigers kunnen deze top vijf bestemmingen bezoeken in pure vijfsterrenluxe voor een veel langere periode aan ditzelfde bedrag. Dit overzicht zal je zeker kunnen overtuigen:

  1. Al sinds enkele jaren kan je in de Poolse hoofdstad Warschau verblijven in de meest voordelige luxe hotels in de wereld. Warschau is een werkelijke droom voor iedere reizigers, en in 2011 kon je er terecht in vijfsterrenhotels voor gemiddeld €88 per kamer per nacht en in viersterrenhotels voor gemiddeld €79 per kamer per nacht.
  2. Ook in Marrakech, Marokko terecht in een luxe vijfsterrenhotel voor een bijzonder gunstige prijs van maar liefst €103 per overnachting. Beleef de magie van deze kleurrijke en opwindende stad tijdens een verblijf van maar liefst twaalf dagen in een vijfsterrenhotel in Marrakech aan slechts €103 per nacht of geniet van de sprookjesachtige Duizend-en-een-nacht atmosfeer in een hotel aan €69 per nacht.
  3. Ontdek het opwindende nachtleven en de culturele hoogtepunten van Boedapest tijdens een 10-daagse vakantie in de bruisende Hongaarse hoofdstad. Geniet van het nationale topgerecht Goulash in één van de adembenemende vijfsterrenhotels aan slechts €114 per overnachting.
  4. Verken de rijke historie en de adembenemende stranden in de Portugese kuststad Lissabon. Verblijf in luxe voor maar liefst €125 per nacht, terwijl je overdag tot rust komt aan de prachtige kust en ’s avonds het bruisende nachtleven induikt.
  5. Leg jezelf tenslotte in de watten in Brussel en proef er van overheerlijke Belgische chocolade en de traditionele Brusselse wafel tijdens een luxe verblijf in één van de tophotels in de Belgische hoofdstad, aan slechts €130 per nacht.

Overnachten in luxe hoeft dus helemaal niet zo prijzig te zijn. Er zijn immers heel wat topsteden waar je in pure luxe kan verblijven aan zeer voordelige prijzen.

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply